tag:blogger.com,1999:blog-2043739663132066200.post8503693572715566182..comments2023-10-31T01:56:00.103-07:00Comments on KAH-VE-PASTA: TARATORcilek-marzipanhttp://www.blogger.com/profile/10848582941065593138noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2043739663132066200.post-49739630396521631612008-01-27T10:23:00.000-08:002008-01-27T10:23:00.000-08:00Tesekkürler arkadaşım.En kısa zamanda tarifini den...Tesekkürler arkadaşım.En kısa zamanda tarifini deneyeceğim.<BR/>optumAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2043739663132066200.post-47859573965927898822008-01-24T13:17:00.000-08:002008-01-24T13:17:00.000-08:00Merhaba,bu sefer benimki de çok güzel oldu... Kala...Merhaba,<BR/>bu sefer benimki de çok güzel oldu... Kalamarı 1 gece önceden, 1 tatlı kaşığı karbonat ve 1 tatlı kaşığı toz şekerle ovuyorsun, biraz beklet yarım saat kadar.. Bir dahakine bu sırada 1 kapak da rakı ekleyeceğim tavsiye üzerine..Sonra 1 şişe veya 1 bardak bira dök üzerine, buzdolabına kaldır.. Ertesi gün bir kapta suya tuz ekle bolca, kalamarları bu suyun içinde yıka ve süz... Kızdırdığın yağda , tuzlu una buladığın kalamarları kızart , ve taratorla ye.. Yap da bir gör şekerim, nasıl güzel oluyor.. Hadi affiyet olsun arkadaşım...cilek-marzipanhttps://www.blogger.com/profile/10848582941065593138noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2043739663132066200.post-26839558200152360802008-01-24T11:45:00.000-08:002008-01-24T11:45:00.000-08:00canım merhaba,Kalamarı evde nasıl yapıyorsun? Ben ...canım merhaba,<BR/>Kalamarı evde nasıl yapıyorsun? Ben 2 kere denedim lastik gibi oldu.Tarifini anlatırsan çok sevinirim. optumAnonymousnoreply@blogger.com